Digitaaliset palvelut yrityksille

Nettitoimiston tavoitteena on moninkertaistaa yrityksesi verkkonäkyvyys

Nettitoimisto Essentum palveluksessasi

Millaisiin puitteisiin yrityksesi nykyinen verkkonäkyvyys on rakennettu? Löytävätkö parhaat asiakkaat kotisivusi vaivattomasti hakukoneissa? Entä, miten suuressa asemassa sosiaalinen media on teidän markkinointiviestinnässä?

Essentum on digitaalisen markkinoinnin nettitoimisto, jonka tavoitteena on yksinkertaisesti kasvattaa yritysten liiketoimintaa = myyntiä. Jos yrityksesi löydettävyys hankaloittaa tärkeiden ulkoisten sidosryhmien tavoittamista, jotain täytyy tehdä. Digitaaliset palvelut ovat entistä enemmän läsnä jokaisen menestyvän yrittäjän arjessa.

Autan mielelläni yrityksiä tavoittamaan potentiaaliset asiakkaat entistä vahvemmalla orgaanisella näkyvyydellä. Nettitoimiston konsulttina myyn palveluina yrittäjille hakukoneoptimointia, sosiaalisen median markkinointia sekä verkkosivujen ylläpito- ja kehitystöitä. Tältä sivulta löydät kaikki digitaaliset palvelut, joita Essentum tuottaa asiakkailleen.

Essentum - Facebook yritykselle pieni

Facebook-sivut yritykselle

Facebook-sivut lisäävät yrityksen tunnettuutta ja helpottavat asiakasviestinnässä.

Essentum - Hakukoneoptimointi pieni

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi eli SEO lisää orgaanista näkyvyyttä ja löydettävyyttä hakukoneissa.

Essentum - Verkkosivujen ylläpito pieni

Verkkosivujen ylläpito

Käytä aikaa siihen, mikä tuottaa eniten tulosta kun minä ylläpidän yrityksesi verkkosivujasi.

Affiliate-markkinointi

Oletko kiinnostunut tienaamaan passiivista tuloa netissä? Olen kokenut affiliate-markkinoinnin asiantuntija ja olen kirjoittanut 8-vaiheisen oppaan affiliate-markkinoinnista, jossa opastan sinua kädestä pitäen affiliate-julkaisijaksi ryhtymisessä.

Passiivistatuloa.fi

Rajallinen määrä toimeksiantoja - Pyydä tarjous heti!

Voin ottaa kuukausittain vain rajallisen määrän toimeksiantoja vastaan. Suosittelen, että varaat heti ilmaisen konsultointisoiton yrityksellesi ja soitan sinulle valittuna ajankohtana.
Voit myös lähettää minulle suoraan sähköpostia. Tarkastan sähköpostit kolmesti päivässä ja vastaan nopeasti tiedusteluihin.