Facebook-sivut yritykselle

Luon Facebook yrityssivut ja ylläpidän niitä säännöllisesti

Yritystä ei ole olemassa, jos sitä ei löydy sosiaalisesta mediasta

Olet varmasti kuullut tämän kliseisen ilmaisun kun pohdiskelet yrityksen some-kanavien perustamista. Ilmaisu on mielestäni täysin aiheellinen, sillä olen usein törmännyt tilanteisiin, joissa kyseenalaistan yrityksen koko olemassaolon, jos etsimäni yrityksen tietoja ei vain löydy mistään.

Mietitään hetki tilannetta, jossa etsit parturi-kampaamoa omalta paikkakunnaltasi. Lähdet googlettamaan ”parturi [paikkakunta]”. Saat listan hakutuloksia paikkakunnallasi toimivista parturi-kampaamoista. Hakutulosten joukosta löytyy yksittäinen Facebook-sivu vaikkapa nimellä ”Anskun Salonki”. Päätät klikata hakutulosta ja siirryt Anskun Salongin Facebook-sivuille. Hetken aikaa tutkittua sivuja, huomaat viimeisimmän tilapäivityksen olevan vuodelta 2013. Ilman suurempia ajatusten lukemisen taitoja, uskon sinun miettävän samaa kuin minä. Onko yritys vielä olemassa?

Facebook yrityssivu ja some-kanavat auttavat yritystäsi olemaan läsnä asiakkaan arjessa

Facebook yrityssivun ja muiden some-kanavien hyödyntäminen markkinointiviestinnässä on todella kannattavaa. Mitä markkinointiviestintä sitten olikaan? – Se on sinun yrityksesi viestintää ulkoisiin sidosryhmiin = asiakkaisiin. Kun perustat Facebook-sivut yritykselle, voit herättää tuotteille ja palveluillesi lisää kysyntää, joka kasvattaa liiketoimintaasi. Hyvin toteutetut yrityksen Facebook-sivut mahdollistavat siis sinun yrityksesi olemaan paremmin läsnä asiakkaan arjessa.

Yrityssivun ansiosta sinulla on mahdollista tavoittaa ne käyttäjäryhmät, jotka ovat unelma-asiakkaita liiketoimintasi kasvattamiselle. Facebookin avulla voit tulla tunnetuksi erilaisilla tempauksilla ja toimenpiteillä, jotka herättävät huomiota potentiaalisissa asiakkaissa. Sinun on mahdollista kasvattaa kysyntää onnistuneella markkinointiviestinnällä, mutta sitä ennen on syytä kiinnittää huomioita yrityssivujen ulkoasuun ja sisältöön.

Yrityksen Facebook-sivujen luonti

Luon ja ylläpidän yritysten Facebook-sivuja kohtuullista korvausta vastaan. Tällä tavalla sinun ei tarvitse käyttää aikaa yrityssivujen perustamisen opetteluun, vaan hoidan aloitustyön sinun puolesta. Missään tapauksessa pelkkä yrityssivun avaaminen ei riitä, vaan tarvitaan sisältöä käyttäjiä varten. Ajantasaiset yhteystiedot, käyntiosoite sekä yritystietojen lisääminen ovat välttämättömiä asioita, joita nykyiset ja uudet asiakkaat etsivät sinun yrityksestä ehkä tälläkin hetkellä. Minä huolehdin, että yrityksesi tiedot ovat aina ajantasalla ja autan sinua tarvittaessa toteuttamaan erilaisia markkinointitempauksia kun haluat kasvattaa nykyisiä asiakasmääriäsi.

Facebook-sivujen ylläpito

Yrittäjän aika on tunnetusti kortilla. Facebook-sivujen perustaminen yritykselle on helppo nakki, mutta sen säännöllinen ylläpito unohtuu moneltakin yrittäjältä. Tässä vaiheessa voidaan palauttaa mieleen Anskun Salongin tapaus, jossa yrityssivun viimeinen tilapäivitys oli vuodelta 2013. Onko yritys todellakin vielä olemassa, jos viimeisin julkaisu sivuilla on vuodelta 2013?

Vastaan yritysten Facebook-sivujen ylläpitämisestä. Näin huolehdin, että yritystiedot ovat ajantasaiset, ja ettei yrityksellesi tapahdu samaa kuin Anskun Salongin esimerkkitapauksella. Kohtuullista korvausta vastaan vapautat liiketoimintasi tärkeimmälle tehtävälle enemmän aikaa, joka tuo yrityksesi kassaan lisää rahaa.

Tavoita uusia asiakkaita sosiaalisen median voimalla

Kun yrityssivut on perustettu Facebookiin ja esimerkiksi Instagramiin sekä Twitteriin, sinulla täytyy olla jotain, mitä haluat jakaa palveluiden käyttäjille. Facebook tarjoaa monia rahanarvoisia työkaluja asiakkaiden hankintaan sekä yhteydenpitoon vanhojen asiakkaiden kanssa. Työkalut auttavat sinua luomaan omaa markkinointiviestinnän strategiaa.

Markkinointiviestintä voi yksinkertaisimmillaan olla sinulle säännöllisten julkaisujen, kuvien sekä uutisten jakamista sivujasi seuraaville käyttäjille. Luo itsellesi kuukausittainen julkaisukalenteri, jonka avulla muistat säännöllisen yhteydenpidon yrityksesi kiinnostuneisiin käyttäjiin. Julkaisukalenteri helpottaa ajankäyttöä ja et unohda Facebook-sivuja tyystin. Sinun ei tarvitse kurinalaisesti noudattaa julkaisujen tekemistä, vaan voit toteuttaa sen myös hyvin joustavalla aikataululla.

Facebook-sivujen hinta

Teen yrityksen Facebook-sivut ja niiden ylläpidon alla olevan hinnoittelun mukaisesti. Perustaessani yrityssivuja Facebookiin, minun on tärkeä tietää, mitä yrityksesi myy, kenelle ja miten. Huolehdin, että yrityssivut ovat sisältörikkaat, asiakkaat löytävät sinun yrityksesi yhteystiedot helposti ja lisään tarvittavat välilehdet sekä muut lisäosat, esimerkiksi asiakkaiden arvosteluille.

Facebook-sivut yritykselle: 130 €

Perustamiseen kuuluvat yhteystietojen, profiili- ja kansikuvan, kuvausten sekä paikkatietojen lisääminen.

Facebook-sivujen säännöllinen ylläpito: 65 €/kk

Teen yrityssivun ylläpitotyön kuukausittaista palkkiota vastaan. Tähän kuuluvat mm. kävijätilastojen raportointi sekä tietojen säännöllinen päivittäminen.

Rajallinen määrä toimeksiantoja - Pyydä tarjous heti!

Voin ottaa kuukausittain vain rajallisen määrän toimeksiantoja vastaan. Suosittelen, että varaat heti ilmaisen konsultointisoiton yrityksellesi ja soitan sinulle valittuna ajankohtana.
Voit myös lähettää minulle suoraan sähköpostia. Tarkastan sähköpostit kolmesti päivässä ja vastaan nopeasti tiedusteluihin.