Verkkosivut yritykselle

WordPress-kotisivuja on helppo hallinnoida

Verkkosivujen rakentamisen ymmärretään olevan todella nörttiä touhua. Mitä tuumit, jos myönnän tehneeni ensimmäiset omat verkkosivut kun olin 16-vuotias ilman mitään koodaustaitoja?

WordPress on tunnetuin sisällönhallintajärjestelmä (CMS) verkkosivujen rakentamiseen. Ehkä nykyiset kotisivut yritykselläsi onkin tehty WordPressillä tai suunnittelet kotisivujen perustamista, jossa sisältöjen hallinoinnin tulee olla helppoa.

Fakta on, että suurimmatkin organisaatiot maailmalla käyttävät WordPress-alustaa verkkosivuillaan. Tiesitkö, että esimerkiksi Mercedes-Benzin verkkosivusto toimii WordPressillä? – Nappivalinta johtotähdelle.

WordPress-kotisivut 100% ilman purkkapatentteja

Myönnän ennen sortuneeni purkkapatentteihin WordPress-sivuja rakentaessani. Lisäosia oli kymmenittäin some-feedien, lomakkeiden ja muiden härpäkkeiden lisäämiseen. Lyhytkoodeja löytyi sieltä täältä. Sivuston latautumisen aikana olisin ehtinyt keittämään pannullisen kahvia ja tarjoilemaan sen pienille yleisölle.

Ajat ovat kuitenkin muuttuneet. Tänä päivänä WordPress-kehittäjänä arvostan puhdasta koodia ja salamannopeaa latausnopeutta. Ei purkkapatentteja, ei sivurakentajia. Viimeisen 2 vuoden aikana olen käyttänyt tuhansia tunteja WordPress-sivujen kehittämiseen, jotta jokaisessa sivustoprojektissa pystyn tarjoamaan laadukasta jälkeä ja nopeutta.

WordPress-kehittäjä palveluksessasi

Yhden miehen digitoimistona pystyn kehittämään verkkosivut yritykselle nopealla aikataululla kohtuullista palkkiota vastaan. Hyöty verrattuna kokonaisen ohjelmistoyrityksen palkkaamiseen verrattuna ei ole ainoastaan hinnan, mutta myös nopeamman kontribuution vuoksi. Tekemisen meininkiä.

Toisin kuin monet Freelancer-koodaajat tekevät, kehitän yrityksellesi räätälöidyt kotisivut ilman valmiita WordPress-teemoja. Jokaisessa toimeksiannossa kartoitan yhdessä asiakkaani kanssa yrityksen tarpeet sekä toiveet sivuston ulkoasuun ja toimintoihin liittyen.

Kotisivujen hinta Essentumilla

Tyypillisesti verkkosivujen kehitystyön hinta eli palkkio, jonka pyydän on 600 – 2 500 euroa. Hinnoittelen asiakastyön arvioimani tuntimäärän perusteella. Tuntiveloitukseni on 65,00 € (+24% arvonlisävero).