Markkinoinnin työkalut

Käyttämäni web-analytiikan työkalut ja palveluntarjoajat kotisivuille

Markkinoinnin työkalut apuna tavoitteiden ja tulosten mittaamisessa

Tältä sivulta löydät minun käyttämiä työkaluja sekä palveluita markkinoinnin tulosten mittaamiseen ja web-analytiikkaan. Markkinoinnin työkalut ovat välttämättömiä, jotta pystyn paremmin ymmärtämään, mihin käyttämäni aika vaikuttaa, ja kuinka tulosta syntyy.

Netti on loputon aarreaitta markkinoinnin työkalujen valitsemisessa. Siksi olen pyrkinyt tuomaan esille juuri ne parhaat ja monipuoliset työkalut, joita itse käytän aktiivisesti esimerkiksi hakukoneoptimoinnissa. Lisäksi esittelen palveluntarjoajia, joiden avulla saat yrityksellesi nopeat ja näyttävät verkkosivut.

Rajallinen määrä toimeksiantoja - Pyydä tarjous heti!

Voin ottaa kuukausittain vain rajallisen määrän toimeksiantoja vastaan. Suosittelen, että varaat heti ilmaisen konsultointisoiton yrityksellesi ja soitan sinulle valittuna ajankohtana.
Voit myös lähettää minulle suoraan sähköpostia. Tarkastan sähköpostit kolmesti päivässä ja vastaan nopeasti tiedusteluihin.

Seuraa minua muualla verkossa

Olen aktiivinen Twitter- ja LinkedIn-käyttäjä. Seuraa minua ja liity mukaan keskusteluun! Lupaan, etten aina twiittaa vain hakukoneoptimoinnista ja sisältömarkkinoinnista.
Essentum - Arttu Heikkinen