Kotimainen webhotelli | Hostingpalvelu

Hosting on nettiyrittäjän tärkein kumppani

Internet-yrittäjänä kommunikoin monien webhotelleja ja hostingpalveluja tuottavien yritysten kanssa. Omistan ja ylläpidän tällä hetkellä useita verkkosivustoja sekä niiden lisäksi työskentelen asiakkaideni sivustojen parissa. Kokemukseni perusteella olen oppinut ymmärtämään, millainen webhotelli sopii minkäkin yrityksen tarpeeseen.

Suomen Hostingpalvelu on minulle läheinen kumppani. Se kuuluu minun digimarkkinoinnin työkalupakkiin ja varsinkin uusia projekteja suunnitellessa löydän tarvitsemasi ominaisuudet helposti Hostingpalvelun kautta.

Halpa webhotelli kun hinta ratkaisee

Aloitin nettiyrittäjyyden affiliate-markkinoinnilla, jossa tarkoituksena minulla oli ylläpitää omia sivustoja ja tienata niiden avulla passiivista tuloa. Tarvitsin webhotellin, jonka perustaan rakentaisin sivustoni. Etsin ensisijaisesti halpaa ratkaisua, mutta halusin silti löytää monipuolisen hostingpalvelun, jonka resurssit riittävät kun sivustojen kävijämäärät kasvavat.

Jahkailin monta päivää parhaan webhotellin löytämisessä koska tarjontaa oli todella paljon. Teknisten ominaisuuksien vertaileminen eri webhotelleilla osoittautui hyödyttömäksi koska mielestäni sen sijaan parasta webhotellia etsiettäessä sinun täytyy:

 • Lukea asiakkaiden kokemuksia ja arvosteluita
 • Vertailla asiakaspalveluiden aukioloaikoja
 • Ymmärtää sopimusehtojen sisältö eri palveluntarjoajilla

Suomen Hostingpalvelu täyttää minun toiveeni kotisivutilalle, jota tarvitsen. Hostingpalvelulla sinulla on mahdollista tilata käyttöösi webhotelli, jossa voit hostata useita verkkosivustoja yhdellä palvelimella ja saat myös tarvitsemasi sähköpostilaatikot käyttöösi ilman lisäkuluja.

Esimerkiksi Hostingpalvelun yrityspaketti tarjoaa sinulle jopa 10 sivustolle kotisivutilaa, jossa voit määritellä vaikka yrityksesi kotisivut päädomainiksi ja 9 muuta pienempää sivustoa lisädomaineiksi. Mikään ei sinua estä myöskään käyttämästä yrityspakettia vain yhden sivuston ylläpitoon. Tällöin sinulla on enemmän resursseja käytössä kotisivujasi varten.

WordPress-optimoitu palvelin

WordPress on globaalisti eniten käytetty sisällönhallintajärjestelmä sivustoille. Tiedettävästi 30% kaikista verkkosivustoista käyttää WordPressiä sisältöjen luomiseen ja säännölliseen ylläpitoon. Tätä ajatellen, Hostingpalvelu vuokraa WordPress-optimoituja palvelimia, jossa palvelimen ominaisuudet on määritelty tukemaan parhaalla mahdollisella tavalla tukemaan WordPress-sivustoja.

Olen käyttänyt Hostingpalvelun WordPress-optimoituja palvelimia, jotta saan WordPressillä toimivat sivustoni latautumaan nopeammin sivuston käyttäjille. Latausnopeus on tärkeä osa hyvää asiakaskokemusta koska todistetusti yli 3 sekuntia kestävä latausnopeus vaikuttaa negatiivisesti sivustostani kiinnostuneiden käyttäjien toimintaan. Jos verkkosivun täyteen latautumiseen menee yli 3 sekuntia, olet menettänyt jo 50% sivustolle saapuvista kävijöistä.

Jos tunnet, että WordPressillä toteutetut verkkosivusi latautuvat hitaasti, suosittelen sinua käyttämään Hostingpalvelun palvelimia. WordPress-optimoidulle palvelimella saat asennettua 1-3 verkkosivustoa, jossa Suomen Hostingpalvelulla hinnoittelu alkaa 9,90 € kuukaudessa.

Verkkotunnukset ja domain haku

Suomen Hostingpalvelu rekisteröi verkkotunnukset lähes kaikilla verkkotunnusten päätteillä. Heidän sivujen kautta löytyy myös domain haku, jossa voit tarkistaa ja ostaa tarvitsemasi verkkotunnukset. Yleisimpien verkkotunnusten rekisteröintimaksu Hostingpalvelulla on:

 • .fi -päätteellä 15,00 €/vuosi
 • .com -päätteellä 13,90 €/vuosi
 • .net -päätteellä 16,90 €/vuosi

Voit rekisteröidä verkkotunnuksen Hostingpalvelussa

 • Maakohtaisilla päätteillä
 • Ammattiin liittyvällä erikoispäätteellä esim. .audio ja .design
 • Kulttuuri- ja viihdeaiheisilla erikoispäätteillä

Hostingpalvelu kokemuksia

Luettuasi aiemmin esiteltyjä ominaisuuksia Suomen Hostingpalvelusta, olet varmasti saanut positiivisen kuvan heidän tarjoamistaan palveluista. Tavoitteenani ei ole olla yliampuva ja tyrkyttävä myyntimies, vaan pyrin analysoimaan heidän toimintaa juuri niin kuin itse sen koen olevan.

Minulla on tyytyväinen olo Hostingpalvelusta ja mielelläni jatkan kumppanuutta heidän kanssaan läpi vuosien ajan. Tekninen tuki vastaa nopeasti tukipyyntöihin ja palvelinten uptime on kuukausittain ollut yli 99,9%. Pari 5 minuutin katkosta on ajan kuluessa ilmennyt sivustoillani palvelimen vikatilasta johtuen.

Parasta Suomen Hostingpalvelussa:

 • Pirteä ja ystävällinen asiakaspalvelu ja chat
 • Nopea apu tekniseltä tuelta
 • Hinnat ovat maltillisia ja sopii monen budjettiin