WordPress-teemat | Themeforest

Themeforest - Etusivu

Yli 11 000 WordPress-teeman verkkokauppa

Themeforest on verkkosivujen ulkoasun ja toimintojen verkkokauppa, josta voit etsiä WordPress-teemoja yli 11 000 vaihtoehdon valikoimasta. Pelkästään vuonna 2018 Themeforestiin lisättiin yli 1200 uutta WordPress-teemaa eri ohjelmistotoimittajilta.

Ajatellaan, että haluaisit perustaa omalle yrityksellesi verkkosivut tai vaikkapa muotiaiheisen blogin. Sinulla on visio siitä, mitä haluat tuoda sivustoille, mutta et tiedä millaista ulkoasua ja käyttöliittymää haet sivustollesi.

Sinulla on konkreettisesti kolme erilaista tapaa lähteä rakentamaan sivuillesi ulkoasua:

 • Ostat yritykseltä, esimerkiksi minulta verkkosivujen kehitystyön
 • Suunnittelet ja koodaat verkkosivut alusta loppuun itse
 • Käytät WordPressiä ja valitset mieluisalta näyttävän teeman

Jälkimmäinen vaihtoehto on selvästi yksinkertaisin ja nopein vaihtoehto. Tässä vaiheessa Themeforest astuu mukaan kuvioihin. Themeforestin kautta voit hakea oman sivustosi aiheeseen sopivia teemoja.

Sopivan WordPress-teeman löytäminen voi joskus viedä paljonkin aikaa. Kun aiemmin tein verkkosivustoja harrastuksena, minulla saattoi viikossa vierähtää useampi tunti sopivan teeman löytämiseen. Mutta usko pois, se on sen arvoista.

Kerron sinulle seuraavaksi, millaisia ominaisuuksia WordPress-teemassa kannattaa olla ja tuon esille kourallisen hyviä teemoja, joiden käyttö sopii aiheesta riippumatta.

WordPress-teema Themeforestilta – 3 nyrkkisääntöä valintaan

 1. Värit ja fontit. WordPress-teemassa täytyy olla riittävästi ominaisuuksia fonttien ja väriteeman mukauttamiseen. Paras ratkaisu on, että voit muuttaa teemassa värejä ns. hexa-koodeilla, ja että voit käyttää esimerkiksi Googlen fontteja sisällöissä.
 2. Sivurakentaja. Sivurakentajat, kuten WPBakery ja Elementor helpottavat sinua näyttävien sivujen toteuttamiseen ilman isompia koodaamisen taitoja.
 3. Laadukas koodi. Pyri löytämään sellainen WordPress-teema, jonka kehityksessä on työskennellyt kokonainen tiimi koodareita. Mitä parempaa koodauksen jälki on, sitä todennäköisemmin sivut toimivat nopeasti ja ovat helposti muokattavissa. Hyvä dokumentaatio ja manuaali WordPress-teeman käyttöön helpottaa opettelua.

WordPress-teemojen hinnat

Themeforestissa WordPress-teemojen hinnat vaihtelevat keskimäärin $20 – $80 hintahaarukassa. Sinun tarvitsee maksaa vain kertamaksu haluamastasi teemasta, jonka jälkeen voit ladata teeman ja sen muut tiedostot Themeforest-käyttäjätililtäsi koneelle. Kun sinulla on ostamasi teeman asennusmediat tietokoneellasi, voit ne siirtää sivustollesi.

3 suosittua WordPress-teemaa Themeforestilta

Themeforest on tunnetusti globaalisti suurin WordPress-teemojen verkkokauppa. Laaja valikoima erilaisia teemoja tekee sopivan teeman löytämisestä aikaavievää, joten olen tähän listannut 3 suosittua WordPress-teemaa, jotka sopivat käytännössä ihan mihin tahansa aiheeseen.

Avada $59

Avada piti nostaa esille heti ensimmäisenä ja syystäkin. Avada on maailman myydyin WordPress-teema. Yli 470 000 käyttäjää on ostanut Avada-teeman tuomaan kotisivuilleen näyttävää ulkoasua ja yksinkertaista hallintaa. Sen mukana tulee erilaisia demo-versioita teemasta, josta voit valita mieluisan näköisen demon ja asentaa kaikki elementit demosta sivuillesi yhdellä klikkauksella.

 • Historian eniten myyty WordPress-teema
 • Yli 470 000 käyttäjää
 • Kymmenittäin demo-versioita
 • Fusion Builder -sivurakentaja

Flatsome $59

Jos sinulla on halu perustaa oma verkkokauppa ja haluat sen käytön sekä hallinoinnin olevan helppoa, suosittelen sinulle Flatsome -teemaa. Flatsome on WordPress-teema, jonka ominaisuudet keskittyvät WooCommerce-verkkokaupan toteuttamiseen laadukkaalla ulkoasulla ja näyttävyydellä.

 • Yli 80 000 käyttäjää
 • The Live Page Builder -sivurakentaja
 • WooCommerce-verkkokaupan käyttöön suunniteltu
 • Ammattilaisten koodaama ja nopea teema

Bridge $59

QODE:n kehittämä Bridge WordPress-teema sisältää yli 300 demo-versiota eri käyttötarkoituksiin ja se on Themeforestin yksi ostetuimpia teemoja. Yli 100 000 käyttäjää hyödyntää Bridge-teemaa verkkosivuillaan, joka on tehnyt teemasta suositun ja helposti jokaiseen tarpeeseen mukautuvan ratkaisun verkkosivujen toteuttamiseen.

 • Yli 100 000 käyttäjää
 • Sadoittain valmiita demo-versioita yhden klikkauksen päässä
 • WPBakery -sivurakentaja
 • Loistava teema esimerkiksi matkablogia varten