Yritys

Arttu Heikkinen on Essentumin perustaja, sarjayrittäjä ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija.
Yritys - Essentum

Mitä me teemme?

Essentum on tulospohjoisen markkinoinnin yritys, joka perustettiin inspiroimaan kuluttaja-asiakkaita löytämään fiksumpia ratkaisuja verkossa ostamiseen ja talousasioissa päätösten tekemiseen. Digitalisaation aikakausi ajaa käyttäjiä entistä ahtaampaan tilaan, jossa palveluiden ja tuotteiden löytäminen hankaloituu.

Laajaan portfolioon meillä kuuluvat niin vertailusivustot rahoitustuotteille, liittymille sekä sähkösopimuksille kuin myös alennuskoodien jakaminen yli 150 kumppaniyrityksen verkostoista. Lukuisia vertikaaleja yhdistävät kuitenkin asiakaskohtaisten ratkaisujen toimittaminen. Läpinäkyvyys ja relevantin tiedon tarjoaminen erottavat meidän kilpailjoiden toiminnasta.

Tulospohjaista markkinointia jo vuodesta 2013 alkaen

Essentumin tarina alkoi vuonna 2018 kun yrittäjä Arttu Heikkinen julkaisi Vertaanyt.fi -hintavertailusivuston Suomessa. Siihen saakka Arttu vietti tuhansia tunteja aikaa kannettavansa äärellä tutkien digitaalisen markkinointia Suomessa. Kokemus ja visio rakentui raa’alla pohjatyöllä, joka noiden vuosien aikana sisälsi enemmän epäonnistumisia kuin saavutuksia.

Vuosien tutkimustyön ansiosta Essentum on kehittynyt korkealaatuisten verkkomedioiden moguliksi, joka helpottaa miljoonien ihmisten yhdistämistä oikeiden palveluiden äärelle.