Arttu Heikkinen | Kuhmolainen yrittäjä

Minun nimeni on Arttu Heikkinen ja olen 22-vuotias yrittäjä sekä Essentumin perustaja. Nettibisnes on ylivoimaisesti suurin intohimoni, jonka tekemisen halu on säilynyt minulla jo vuodesta 2013 alkaen kun ensimmäistä kertaa tutustuin alaan.

Yksinkertaisesti, haluan inspiroida yrityksiä sekä ihmisiä toteuttamaan heidän tavoitteita ja unelmiaan.

Kaikki alkoi kiinnostuksesta affiliate-markkinointiin

En todellakaan tietänyt vielä lukiossa opiskellessani mihin jatkaisin ylioppilaaksi kirjoittamisen jälkeen. Nettibisnes oli tuolloin minulle vielä hyvin tuntematon ala, mutta ensimmäinen kokemukseni syntyi ideasta ryhtyä kokeilemaan affiliate-markkinointia.

Aloin ymmärtämään, ettei koulujen käyminen vain tehdäkseni tulevaisuudessa 40 tunnin työviikkoja työnantajan alaisuudessa ollut minun juttuni. Halusin olla itse pomo. Onnistuin.

Nettibisneksen harjoittaminen meinasi jäädä minulle melko lyhyeen, jos en olisi uskaltautunut lähteä verkostoitumaan muihin alan kollegoihin. Sain arvokkaita kontakteja, uusia ystäviä ja ennen kaikkea oppia siihen, miten oikeasti raha liikkuu netissä sekä miten markkinoidaan ja kasvatetaan myyntiä kovalla työllä.

Millaista elämä on yrittäjänä?

Vielä tähän päivään mennessä en ole katunut yrittäjäksi ryhtymistä. Vaikka pääsääntöisesti työskentelen paljon omien verkkosivustojeni parissa, toteutan hakukoneoptimointia ja verkkosivuja yrityksille.

Koska työni ei käytännössä sido minua mihinkään paikkaan, voin kotipaikkakunnaltani käsin hallinnoida omien mainoskampanjoideni vetoa Pohjoismaissa. Arki on minulla hyvin samanlaista kuin muillakin yrittäjille – Työt. eivät. lopu. ikinä. Aina olisi jotain tehtävää, mutta tuskin väsyn koskaan tähän työhön.

Vapaa-ajalla kun siirrän ajatteluni työasioista nauttimaan kaikesta mitä ympärilläni on. Tykkään viettää aikaa ystävieni kanssa. Olen musiikin suurkuluttaja ja ehkä hieman myös petrolhead harrastusteni puolesta. Vastapainona pitkille työviikoille, minulla on tärkeää pitää huolta omasta henkisestä hyvinvoinnista.

Minun elämäntapoihin kuuluu kova suunnitelmallisuus ja järjestelmällisyys. Suunnittelen joka ilta mitä haluan saada valmiiksi seuraavana päivänä. Joskus To Do -lista voi olla hyvinkin pitkä, mutta rutiininomaisesti teen päivittäin 3-5 tärkeää työtehtävää pois alta.

Kehitän jatkuvasti omaa ajan hallintaa, jotta fokus säilyy kokoajan tekemisessä. Silloin tällöin juoksen asiakastapaamisesta toiseen ja toimin aktiivisesti Kuhmon Yrittäjät ry:n hallituksen jäsenenä.

Tänäkin päivänä affiliate-markkinointi ja nettibisnes kiehtovat minua enkä oikein keksi mitä muuta voisin tehdä, jos tämä ala ei olisi minun juttuni. Affiliate-markkinointi onkin siis yksi Essentumin ydintoiminnoista ja kerron sinulle seuraavaksi, mitä konkreettista olen luonut valtakunnallisesti.

Alennuskoodit.com

Omistan ja ylläpidän Alennuskoodit.com -sivustoa, jonka missiona on tarjota verkkoshoppailijoille ajankohtaiset ja 100% toimivat alennuskoodit yli 50 verkkokauppaan. Käyttäjät saavat tuntuvasti alennusta tilauksiinsa ja sen ohella verkkokaupat saavat lisää konvertoivia asiakkaita.

Essentum Rahoitus

Ymmärrän, että käytännössä jokainen meistä tarvitsee joskus rahoitusta erilaisiin hankintoihin. Essentum Rahoitus on henkilöasiakkaille tarkoitettu ilmainen ja turvallinen lainanvälityspalvelu, jonka tavoitteena on kilpailuttaa pankkien sekä rahoituslaitosten myöntämät rahoitustuotteet ilmaiseksi.

Vertaanyt.fi

Olen enemmän kuin ylpeä perustamastani Vertaanyt.fi -hintavertailusivustosta. Yksinkertaisesti, Vertaanyt.fi antaa täysin puolueettomat hintavertailutyökalut lainoille, teleoperaattoreiden liittymille sekä energiayhtiöiden sähkösopimuksille. Päivittäin sivusto palvelee keskimäärin yli 500 oman talouden ylläpidosta kiinnostunutta käyttäjää.

Alennuskoodit.com

Aina ajantasaiset ja voimassa olevat alennuskoodit.

  • Yli 50 verkkokauppaa
  • Alennusta hotelleista ja lennoista
  • Tunnetut muodin verkkokaupat
Tutustu

Essentum Rahoitus

Ilmainen lainanvälityspalvelu rahoitustuotteille.

  • Lainaa 2 000 - 60 000 €
  • Takaisinmaksuaika 1-15 vuotta
  • 100% Puolueeton palvelu
Tutustu

Vertaanyt.fi

Vertaanyt.fi auttaa suomalaisia talousasioiden päätöksenteossa.

  • Liittymät
  • Rahoitustuotteet
  • Sähkösopimukset
Tutustu

Pyydä tarjouksesi nyt

Otan kuukausittain vain rajallisen määrän toimeksiantoja vastaan.

Vastaan jokaiseen tiedusteluun vuorokauden kuluessa.

Ota yhteyttä